Kwaliteit en Zekerheid

Over ons

Kwaliteit en Zekerheid
Binnen All-in Personeel vinden wij kwaliteit en zekerheid belangrijk en leggen we onszelf hoge eisen op. All-in Personeel is lid van de NBBU (Nederlandse bond van bemiddelings- en uitzendondernemingen). Daarnaast is All-in Personeel in het bezit van VCA- en VCU-certificeringen. U als onderneming bent dus altijd gegarandeerd van een HR-partner die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

All-in Personeel is lid van de NBBU
All-in Personeel is aangesloten bij de NBBU. De NBBU (Nederlandse bond van bemiddelings- en uitzendondernemingen) is dé belangenbehartiger van uitzendondernemingen in Nederland. Aangesloten leden worden periodiek gescreend op kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

All-in Personeel is NEN 4400-1 gecertificeerd
All-in Personeel voldoet aan de NEN 4400-1 norm. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen en kunt u een actueel NEN 4400-1 verklaring van All-in Personeel downloaden. Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare partij.

All-in Personeel is VCU gecertificeerd
All-in Personeel heeft een VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) certificering en kent de praktijk als geen ander. Wij bieden u diezelfde hoge kwaliteit via de uitzendkracht die u bij ons inhuurt.

VCA-diploma voor uitzendkrachten
All-in Personeel biedt in overleg met u als onderneming uitzendkrachten de mogelijkheid hun VCA-diploma te behalen. Wanneer uw onderneming zelf niet over voldoende noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen voor uitzendkrachten beschikt, kunnen wij deze in overleg aanbieden. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op uw (piek)aanvragen en zorgen wij voor gekwalificeerde uitzendkrachten welke ten alle tijde over de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen beschikken.

Wat kunt u van ons verwachten
U beschikt snel over voldoende uitzendkrachten met de specifieke wensen en eisen van uw bedrijf. U profiteert van ons ruime personeelsbestand, onze kennis en onze ervaring in diverse branches in het groot-, midden- en kleinbedrijf. De grootte en diversiteit van ons personeelsbestand biedt uw, als onderneming, optimale flexibiliteit in uw personele bezetting.

Bent u opzoek naar (VCA gecertificeerde) uitzendkrachten of wilt u meer informatie over wat All-in Personeel?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina!