Nieuws

Laatste nieuws

All-in Personeel | Poolse uitzendkrachten

Max Bak 07/12/2016 0

All-in Personeel bemiddelt ook Poolse werknemers en EU-vakkrachten

In uw en ons bedrijf draait natuurlijk alles om het werk. Mensenwerk wel te verstaan. Vast of flex, u wilt altijd de beste mensen. Wanneer u de beschikking wilt hebben over meer personeel kan All-in Personeel veel voor u als onderneming betekenen. All-in Personeel zorgt er dan voor dat u als onderneming binnen de afgesproken termijn, en tegen een zeer scherp tarief, gekwalificeerd en gedegen personeel tot uw beschikking heeft.

All-in Personeel werft en selecteert de beste vakmensen in heel Europa. De focus wordt voornamelijk gelegd op de Poolse arbeidskrachten die fungeren als uitzendkracht in de Nederlandse bouwmarkt.

Ruime expertise als uitzendbureau voor Poolse werknemers

All-in Personeel is in het bezit van alle benodigde keurmerken en certificaten. Deze keurmerken en certificaten geven aan dat u als onderneming te maken heeft met een uitzendbureau welke zowel kwaliteit als betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

De gouden huisregel binnen All-in Personeel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter.  Dat verstaan we bij All-in Personeel onder continuïteit door kwaliteit.

Bent u als onderneming nog niet bekend met het inlenen van Poolse uitzendkrachten of heeft onze dienstverlening uw interesse gewekt? Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren hoe u veilig en goedkoop kunt uitbreiden zonder zelf (extra) personeel te contracteren.

Een vrijblijvend adviesgesprek behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u ontevreden bent over uw huidige uitzendorganisatie.

Lees verder