Buitenlands personeel

Over ons

Wat kan All-in Personeel voor u betekenen?
Ook voor buitenlands personeel bent u bij ons als opdrachtgever aan het juiste adres. All-in Personeel beschikt over een personeelsbestand met een groot aantal buitenlandse uitzendkrachten. Dit zijn voornamelijk uitzendkrachten met de Poolse nationaliteit welke werkervaring hebben opgedaan in allerlei sectoren en langdurig in Nederland werkzaam en woonachtig zijn.

Wat regelen wij voor u?
All-in Personeel verzorgt de werving en selectie van de desbetreffende kandidaat, de controle van de papieren, tijdelijke huisvesting in Nederland en de volledige administratie.

Zoekt u een betrouwbare organisatie?
U wilt kunnen vertrouwen op de beste buitenlandse medewerkers. All-in Personeel is aangesloten bij de NBBU én in het bezit van een NEN 4400-1-certificering. Zo weet u zeker dat naheffingen of boetes achteraf zijn uitgesloten.

Neem contact op of plaats direct uw vacatures
Als meedenkende partner bewijzen we graag dat we structureel de beste buitenlandse uitzendkrachten leveren. Bel direct met één van onze intercedenten via 06 40505930 of mail naar info@all-inpersoneel.nl. Bent u per direct opzoek naar uitzendkrachten met een buitenlandse nationaliteit? Plaats direct uw vacatures!