Payroll

Over ons

Ontzorgen, risicobeperking en flexibiliteit
Wilt u kunnen meebewegen met veranderingen in de markt, uw onderneming of wet- en regelgeving. Kies dan voor de payrolling oplossing van All-in Personeel! Bekijk hier de mogelijkheden of mail naar info@all-inpersoneel.nl.

Payroll in het kort
Strikt genomen is payroll het uitbesteden van de juridische aspecten rond het werkgeverschap. Maar voor onze klanten en voor All-in Personeel betekent payroll veel méér. Meer vrijheid bijvoorbeeld, minder risico’s, meer flexibiliteit, maar ook meer binding met u als opdrachtgever.

Hoe werkt payroll?
U werft en selecteert zelf uw mensen, maar zonder een arbeidsovereenkomst met hen af te sluiten. De werknemer komt op de loonlijst van All-in Personeel en u krijgt de factuur volgens het afgesproken tarief.

Betrouwbare partner
All-in Personeel staat garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kunt u zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met uw vaste medewerkers. Dit is belangrijk als u veelbelovende mensen wilt binden in de aanloop naar een vast dienstverband.

Payrollmedewerkers kunnen bij ons altijd rekenen op:

  • transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten;
  • stipte en correcte uitbetaling;
  • informatie over cao, pensioen en andere antwoorden;
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid;
  • inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten;
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met u als werkgever.

Vrijblijvende offerte voor payroll aanvragen
Is payrolling iets voor u en wilt u direct via e-mail een offerte op maat ontvangen? Vul het formulier op onze contactpagina in en u ontvangt binnen 15 minuten een offerte passend bij uw situatie.